A1-Jeugd SV Graftdijk Kampioen!

Na een ongeslagen 1e Helft Veldcompetitie, begon de A-jeugd aan de Zaalcompetitie. Tegenstanders ver weg uit Nieuwegein, Leusden, Vleuten, maar ook Sporting S/SSV.
Vele wedstrijden werden gewonnen, maar ook 3 verloren en 1 gelijk. De zaalcompetitie werd, door de Corona, buiten op het veld afgemaakt.

Uiteindelijk eindigden de A’s van SV Graftdijk als 1e in de poule van de Zaalcompetitie en die werd zondag 8 mei afgesloten met een superwedstrijd tegen VOS/DSOV en een winst van 25-12.

Op naar de 2e Helft van de Veldcompetitie, waar de A’s zijn ingedeeld in een zware poule met A1-tegenstanders als Meervogels, Tornado, Schagen, Con Zelo en Spartanen.

Op de foto van links naar rechts:
Boven: Nikki Duin, Anne Faber, Nancy Bloothoofd, coach Djamilja Timmer,
Sabine Roelofsen, Kayleigh Timmer, Lara Houtkoper en trainer/coach Verona Bloothoofd.
Onder: Sofie van Beusekom, Rosa Laan, Chris de Potter en Cilla Groot.
Op de foto ontbreekt helaas de zieke Channa v.d. Pol.