Arno van der Helm benoemt tot “Lid van verdienste”

In de jaarvergadering van maandag 2 oktober werd afscheid genomen van 2 bestuursleden en 3 scheidsrechters.
Piet Oud, Theo Oud en Willem Rietveld zijn ooit begonnen bij SV Graftdijk als voetballers en hebben jaren voor de club gefloten. De club is hen hier dan ook zéér dankbaar voor. Zeker in tegenwoordige tijd krijgt een scheidsrechter van alles naar zijn hoofd. Zij werden bedankt met bloemen en een gevulde envelop.

Tevens namen Chantal Meij en Arno van der Helm afscheid van het bestuur. Chantal heeft 4 jaar het secretariaat onder haar hoede genomen, bracht nieuwe frisse ideeën en was een enthousiast bestuurslid. Zij werd bedankt met bloemen en een dinerbon. Arno heeft zich 15 jaar ingezet als voorzitter van de commissie onderhoud. Onder zijn hoede heeft de club een ware metamorfose ondergaan. Het B- en C-veld werden ingeruild voor een kunstgrasveld, een nieuw handbalveld en een extra grasveld.
Tevens is de kantine compleet gerenoveerd, de kleedkamers opgeknapt, vernieuwen van het terras, extra lichtmasten bij zowel voetbal als handbal. En afgelopen voorjaar is het terras vóór de kantine voorzien van een prachtige overkapping.
Genoeg redenen om hem in het zonnetje te zetten met bloemen, een dinerbon én hem te benoemen tot “Lid van Verdienste”!