Graftdijker Braderie

Graftdijker Braderiedag,

Als bestuur proberen we alles netjes op een rij te hebben. Zowel organisatorisch, maar ook zeker financieel. Dat doen we samen met alle leden, vrijwilligers en sponsors en dat gaat best goed. Het heeft er de afgelopen jaren toe geleid dat we een prachtig “up to date” sportcomplex hebben. Dat willen we graag voor de komende jaren zo houden. Zo zijn er toch nog wel wat wensen en om deze uit te voeren, houden we samen met de school, een “Graftdijker Braderiedag”. De school wil graag haar schoolplein opknappen en dus gaan we samen een gezellige dag organiseren. Deze wordt gehouden op zaterdag 15 juni. Hierover later meer!!!

Het plan isĀ  om o.a. een foodmarkt te organiseren met lokale producenten en kwekers (professioneel en liefhebbers). Heb je interesse en wat te verkopen meld je aan.

Afbeeldingsresultaat voor rollende keukens