Nieuwe tenues meisjes D1 Handbal SV Graftdijk

De Rijp – Het D-team handbal van SV Graftdijk is dit seizoen in een nieuw tenue gestoken door Thijs en Lex Kaptein van KVIK Heerhugowaard. Dit bedrijf, gevestigd aan de W.M. Dudokweg 13 in Heerhugowaard, is gespecialiseerd in Deens design keukens, badkamers en garderobe.

Iedereen heeft recht op een coole keuken én een coole koopervaring. Deze instelling zie je bij alle Kvik winkels terug, maar is ook zeker van toepassing op vestiging in Heerhugowaard. Thijs Kaptein vertelt; “Wij zijn keukenexperts en zullen er alles aan doen om uw droomkeuken waar te maken”. In de sfeervolle showroom is een mooie collectie te zien. Neemt u ook eens een kijkje op hun website: www.kvik.nl/heerhugowaard

De D-jeugd van SV Graftdijk is een enthousiaste groep meiden bij elkaar en spelen een leuk potje handbal. Nadat ze vorig jaar met veel gemak hun wedstrijden wisten te winnen als E-jeugd, hebben ze dit jaar een grotere uitdaging in de D-jeugd. De meiden maken grote ontwikkeling door en weten de laatste paar wedstrijden weer te proeven aan overwinningen. De tegenstander van vandaag, Vrone uit St Pancras, bleek helaas een maatje te groot. Er werd veel gestreden en er waren mooie individuele acties maar helaas ging de wedstrijd verloren in 9-21. Het team traint 2x per week en staat onder begeleiding van Jill Pronk, Marieke van Homoed en Silvia Vink.

Ben je nieuwsgierig en wil je ervaren of handbal ook jouw sport is?!  Kom dan vrijblijvend meetrainen en meldt je hiervoor aan bij @: biancaheinis@hotmail.com.