Nieuwe trainer/coach handbal

Mag ik mij even voorstellen…………………………………………………..

Op verzoek van de voorzitter wil ik mij even voorstellen als trainer/coach van

SV Graftdijk.

Mijn naam is Hans Eilers, ben geboren in Doetinchem, dus een superboer en kom uit een echte handbalfamilie met een zus en twee broers die beiden in het Nederlands team hebben gespeeld. Heb mijn vrouw Liesbeth leren kennen tijdens een sportuitwisseling tussen Hoorn en Doetinchem, daarom woon ik nu in Blokker. Wij hebben twee zoons en een dochter, zijn de trotse opa en oma van twee kleinzoons en twee kleindochters, waarvan er één handbalt bij  de D’s van Westfriezen.

Zelf heb ik gespeeld bij De Gazellen, Zebra’s, Volendam en Risdam-Zebra’s in 3e t/m 1e divisie.

Als trainer heb ik ruim 35 jaar ervaring opgedaan bij o.a. VVW, Lacom, Meervogels, SEW, VZV, Geel Zwart en Tornado, allen spelend in hoofdklasse en/of divisie niveau.

Waarom dan nu trainen op afdelingsniveau en ook nog op het veld, hetgeen ik eigenlijk al 10 jaar niet meer heb gedaan? Na een telefoontje van Vera met een verzoek of er viel te praten heb ik aangegeven eerst een wedstrijd van de dames te gaan bekijken, hetgeen ik heb gedaan en wat me opviel was de warme ontvangst van diverse mensen. Wat ik van de wedstrijd heb gezien verraste me enigszins en verwonderde me een beetje, waarom deze meiden geen 1e klasse speelden, mijn gevoel zegt dat er meer in zit.

Dus daarom pak ik de handschoen op om met de meiden aan het werk te gaan en te zien hoe ver we samen kunnen komen.

Groet Hans Eilers