Overlijden Mark Schep

Verbijsterend bereikte ons het droevige bericht dat op 17 juni plotseling is overleden Mark Schep, zoon van Margreth & Fred, broer van Sophie en zwager van Donny.

Mark, die al vanaf zijn jeugd met veel plezier voetbalde bij onze club, die zich volop heeft ingezet voor onze sportvereniging, jaren uitkwam in ons 1e……..het is ongelofelijk……..

Dinsdagavond was Mark nog op de training en wat er daarna is gebeurd is voor velen een groot raadsel. Duidelijk is wel dat Fred & Margreth hun 3e kind hebben verloren, Sophie haar 3e broer…..hoeveel kun je als ouders en als zus verwerken……wij zijn er stil van….. Onze gedachten zijn bij hen, familie en vrienden en wij wensen ze dan ook alle kracht en sterkte toe om zónder Mark verder te gaan.

I.v.m. dit overlijden zal dit weekend bij SV Graftdijk de vlag halfstok hangen.

Mark Schep