Superloterij

“Afgelopen zondag, 21 juni, zou het Mixtoernooi zijn bij SV Graftdijk. De club zou dan tevens een Superloterij houden. Om tijdens de Corona tóch een extraatje binnen te halen, heeft de club dit evengoed gedaan en méér dan 1.000 loten verkocht.

Meer dan 65 prijzen vielen er te verdelen en de trekking werd gedaan door Klaas Bierens en Klaas Keetman, 2 mannen met een écht Graftdijk hart.

Alle prijswinnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Mocht u géén prijs hebben gewonnen, dan wil de club u evengoed heel erg bedanken voor het kopen van de loten en daarmee het steuntje in de rug.

Vele bedrijven uit de polder en omstreken dragen de club een warm hart toe en hadden prijzen beschikbaar gesteld, waarvoor ontzettend veel dank!”

Op de foto Klaas Keetman en Klaas Bierens met de hoofdprijs…..een midweek Europarcs voor 4 personen, welke is gewonnen door Jan Deijle!!