Het voetbal en handbal seizoen is weer begonnen. SV-Graftdijk sportkleding met 40% korting! lees meer. Aanbieding geldig t/m 6 oktober aanstaande.

Beste leden,

Sinds kort zijn wij met zijn allen weer aan het handballen, voetballen, fluiten, maandagochtendploegen etc. Iedereen heel veel plezier en succes voor dit herfst seizoen. Om het nieuwe schooljaar weer goed te beginnen heeft onze vaste kledingleverancier een mooie actie gestart! Doe er je voordeel mee. Begin het seizoen goed met een verse nieuwe sportkleding met je eigen naam er op! Voor alle leden en vrijwilligers van SV Graftdijk start met een heel mooi, sportief en plezierig sport seizoen 2019/2020! Let aub nog even op het kantineschema uit het vorige nieuwsbericht. Dank!

Bestuur, SV Graftdijk

Image preview