Theo Oud & Kees Commandeur SV Graftdijk helden van gemeente Alkmaar !

“Helden van Alkmaar 2018”

“Vrijwilligers zijn de wortels van onze samenleving”.

Veel vrijwilligers, die zich afgelopen jaren op een uitzonderlijke manier hebben ingezet voor de vereniging of voor de samenleving, zijn afgelopen dinsdag 11 december in het zonnetje gezet. Er werden ook dit jaar weer veel personen door de VCRA (Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar) als “Held van Alkmaar” aangemerkt.
Nadat de Helden, een voor een naar voren werden geroepen, ontvingen zij de bijbehorende oorkonde en medaille.
Na afloop werd de groepsfoto gemaakt en kon een ieder, onder het genot van een hapje en drankje, nog nagenieten van het “Held van Alkmaar” zijn

Vanuit de sportvereniging Graftdijk zijn er 2 Helden van Alkmaar toegevoegd.

Kees Commandeur en Theo Oud

Hun verdienste zijn :

Kees:

Na zijn voetballoopbaan, trainer- en leiderschap heeft Kees, vanaf september 2009, zitting in de Commissie Onderhoud Sportcomplex. Zijn taken zijn, zoals de naam van de commissie al aangeeft, onderhoudswerkzaamheden op het sportcomplex. Een van de wekelijks terugkerende werkzaamheden van Kees is het vakkundig uitzetten en belijning van de sportvelden. Het sportcomplex van Graftdijk bestond eerder uit 3 velden. De wens van de dorpelingen was een ontsluitingsweg voor Villapark de Rijp. Sportvereniging Graftdijk heeft haar volledige medewerking hieraan verleend. Dit resulteerde in het inleveren van 2 velden. Hiervoor terug kreeg Graftdijk een kunstgrasveld en een klein (half) grasveld voor pupillen. Kees heeft nu dus een “makkie” want vanaf nu geen 3, maar 1 veld(tje) belijnen. Maar ondanks dat een moet het wel gebeuren. Een onmisbaar radertje binnen de vereniging, die er toch maar weer voor zorgt dat vele, de hun geliefde voetbalsport, kunnen bedrijven. Kees 10 jaar de belijner van Sportvereniging Graftdijk.

Theo:

Wat zijn de activiteiten van Theo bij de sportvereniging Graftdijk: speler van augustus 1965 tot 1980, begonnen in de jeugd, later nog enkele jaren senioren. Na zijn voetbalcarrière ging Theo een scheidsrechterscursus volgen en heeft vanaf 1980 tot heden trouw, bijna elke week, wedstrijden gefloten voor de sportvereniging Graftdijk. Begonnen met jeugdwedstrijden te fluiten, later senioren en ook zaalvoetbal. Geboren en getogen in de Zuidschermer, later verhuist naar Assendelft, heeft Theo altijd een sterke binding gehad (en nog steeds) met de sv Graftdijk. Na een kleine afwezigheid wegens zijn gezondheid is Theo bijna 40 jaar “DE SCHEIDSRECHTER” VAN DE SPORTVERENIGI GRAFTDIJK. Theo Oud, een vrijwilliger om trots op te zijn.